Tuesday, March 15, 2011

Rindu korang

sincerely, Mira Amirudin
Salam.

Entri sangat pendek.. *yeke?lebih kurang je ngan lain2..huhu*

kawan..sahabat..bff..or ape-ape sahaja yang korang panggil.

kadang-kadang bila dah tak contact a.k.a lost contact atau buat-buat lost contact,

itu bermakna putus kawan ke? apa pandangan korang?

tak semesti nya kot.

apa-apa pun ikut pendapat masin-masing la okay.

kalau saya, tak kisah. as long korang ingat NUR AMIRA AMIRUDIN ni, begitu jugak saya di sini. ;)

thank you so much for all of you out there. *most of them tak ada di blogger,cuma bape kerat*

cuma nak cakap di sini, aku sayang korang sangat99!!

walaupun korang kat mana-mana k..aku tak pernah lupa korang tau!

till then.

salam,boobyeee!

Lot's of love,mira~

2 smiley on "Rindu korang"

MUHAMAD YAHYA RAZIFF on March 16, 2011 11:37 AM said...
This comment has been removed by the author.
Mira Amirudin on March 16, 2011 9:39 PM said...

@Muhamad yahya raziff : maaf jugak..bukan salah awk pun ;)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea