Friday, April 8, 2011

kopi dangdut!

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum semua ;) morninggg ;)
 hari y ng paling best dalam minggu ni ;)
 kami semua satu department iaitu ccmd,contract and concession monitoring department.
yesterday morning, we do have a short meeting. discuss pasal inspection minggu depan
and our family day soon ;)
 then around 11am semua dah chow dari office.office kosong...huhu
cuba la teka kami pi mana..teka la..teka cepat!hehe
kami pergi ke sungai lui! ;)
sungai lui ni location dia kat area Hulu Langat..
dekat je ngan Cheras dan Kajang.
ala tempat mandi sungai zaman sekolah mira dulu2..hehe
dekat je ngan sungai gabai,sungai congkak dan gunung nuang ;)
wah rindunyaa gunung nuang! dulu pernah camping ramai-ramai kat situ ;)
ok cukup la mengimbas kembali zaman silam.
kat sungai lui ni, pada asalnya kami pergi lunch kat situ.
Ada satu kedai makan ni jual semmua ikan sungai..sedap weyh...!
seriously sedap!!
balik tu kami singgah kat satu rumah ni yang dah diubah suai jadi cafe..tempat ni buat bahulu tau!sangat sedap okay!kat situ kami siap minum kopi dangdut ;) wah..name kopi tu..tak boleh blah! boleh jadi cam inul kot..huhuhu ;) akak yang kerja kedai bahulu tu siap bagi sample bahulu kat kami,tapi kami melantak macam orang tak makan 3 hari...siap mintak tambah..hehe tak senonoh betul dorang ni..mira je makan sikit..hihi ^_^
*    macam tak boleh percaya je aku makan sikit huhu  *
lepas dah beli bahulu nak bawak balik rmah
singgah makan lagi...makan durian;) mula-mula jual mahal,tak mau la..kenyang la..last2 rasa rugi pulak tak makan...layan..kembung perut den!haha
conclusion nya mira tersangatlah kenyang semalam ;)
ok lah.thanks for read!
Salam, boobyeee!
Lot's of love,mira~

4 smiley on "kopi dangdut!"

Sarah Sayuri Hartnett on April 10, 2011 1:05 PM said...

saia ala latang manyak jauh maa...

aiyaa...lu makan itu ikan sama kopi Inul talak ajak wa...

bila2 felee,meh singgah belog saia lorrhhh...

http://sarahsayuri.blogspot.com/

;DD

Mira Amirudin on April 11, 2011 8:57 AM said...

thanks ;)

Orkid Edyliyne @ OrkEd on April 17, 2011 3:20 PM said...

wah bestnya makan durian dan bahulu...
OE ingat lagi dulu... kalau makcik OE yang pandai buat bahulu tu, bagi bahulu... mesti OE sorang je yang makan...
tahu2 dah habis...
duduk depan tv cicah dengan air kosong je pun jadi...
sedap...
OE suka sangat....
bestlah dapat jalan2 makan2...
lagi2 kalau free...
hehe...
(n_n)

Mira Amirudin on April 18, 2011 12:53 PM said...

OE : ehem2!mesti sedappp makcik OE punya bahulu..nak jugak boleh?hihi
layan bahulu ngan air kosong pun da ok la tu..tp lagi sedap ngan kopi dgdut!uhuhu

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea