Tuesday, April 19, 2011

Mira heart... Isabella!

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum.
selamat pagi semuaaa ;)
apa habaq ampa semua?diharap kan sihat-sihat ja nuh..hehe
omg,why do i speak with northern slang ??
jangan pasan la nak jadi orang utara k..
kalau jadi menantu orang utara takpe..hahaha * gelak gedik! *
eh tapi tok wan saya orang butterworth k...ori mai dari penang tau!
ada orang penang di sini?sila angkat tangan cepat!huhu
ok,cukup.jadi matured sikit la mira oi!
hari ni nak gitau korang, KL International Bookfair will begin on 22th April.
It's been every year the bookfair is located as usually..at PWTC.
jom pakat ramai-ramai pi nuh!huhu
Actually i also interested to be there. Just want to find this book..




 I really want this book!!
kisah dia pun best jugak..tapi tak pernah baca lagi.huhu
baca sinopsis pun dah excited untuk dapatkan buku ni ok..
sebenarnya buku dah banyak kali published.
Ni pun ntah ke berapa kali ntah dorang terbit.
* tolong jangan tanya mira bila buku ni terbit sebab saya bukan penerbit!hehe ! *
 Isabella ni puteri kepada seorang ketua paderi Cordova.
sangat cantik..cun gile la weyh!
satu hari dia dapa penunjuk hidayah untuk
mengenali Islam..
macam-macam terjadi nanti.jom beli buku ni dan kita baca sama2 k?;)
semoga mendapat pengajaran dari cerita vovel ni..InsyaAllah.
boleh lah kita manfaat kan dalam hidup kita kan kan..
ceewah!bajet pakar motivasi agama pulak mira ni!hehe ;)
thanks for read this readers!;)
much love,mira~
Assalamualikum.. 


12 smiley on "Mira heart... Isabella!"

アヌム ちゃん~~ on April 19, 2011 8:29 PM said...

Salam.jalan2 bw sini..:)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

HonEyBuNNy on April 19, 2011 10:39 PM said...

mira.....tengok muka depan buku tu pun macam best dah...xdapat juga p bookfair..coz ada di kedah..ngeh3

Mira Amirudin on April 20, 2011 7:49 AM said...

アヌム ちゃん~~ : oh thanks...ok2,nt bw ur blog ;)

Mira Amirudin on April 20, 2011 7:50 AM said...

HonEyBuNNy : tu la..u can judge the book by it's cover..hee
it's ok.boleh beli by on9 je. ;)

MUHAMAD YAHYA RAZIFF on April 20, 2011 10:44 AM said...

xpe2!nnt i sy hdiahkn utk awk.:)

NisaAdnan on April 20, 2011 11:37 AM said...

ramai jugak org dok citer pasal buku ni. mesti gempak kan!

Mira Amirudin on April 20, 2011 2:34 PM said...

MUHAMAD YAHYA : thx..It's ok.nanti sy beli sendiri ;)

Mira Amirudin on April 20, 2011 2:34 PM said...

nisaAdnan: tu la..mesti best punyaa ;))

ahsfantasy24 on April 23, 2011 9:13 AM said...

mcm best ja nei..
bminat nk beli ^^,

**jnjalan cni knal2 kmu, ehe ^^,

bella dela rosa on April 23, 2011 7:39 PM said...

oke yangg nanti boleh beli bagi prssie kat sis ehh.name da sameee.;)

Mira Amirudin on April 26, 2011 1:37 PM said...

ahsfantasy24 : huhu u should buy this!hee btw,thanks..nc 2 meet u! ;)

Mira Amirudin on April 26, 2011 1:37 PM said...

bella : sis,insyaAllah... ;)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea