Tuesday, November 27, 2012

Two weeks after

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum w.b.t


Hai semuaaaa. Sekarang dah masuk second week of the second part of this semester. Faham-faham je lah final exam pun semakin ghairah melambai-lambai tangan kat saya. Wahh dahsyat betul bahasa..hihi
Okay hari ini saya puasa.. Tak tahu kenapa hari memang I am so weak.. selalu nya kalau saya puasa relax je boleh lompat sana sini lagi..haha tapi seriously memang tak larat sangat-sangat.
 Mana hilangnya semua energy dalam body ni pun tak tau lah.. But.. the lost energy is being replace by berbuka puasa dengan KFC hahaha
memang lah nafsu makan ni hanya setakat berpuasa...astaghfirullah.


This week tak busy sangat like last week. Seriously last week, is the moooosssstttttt horrible week, but yet Alhamdulillah I still can manage which I done the 6 assignment that I supposed to do during my midsem break. Tapi bila dah cutiiiii memang I bring along all my assignment, tapi yang saya buat cuma hehehehe
So the moral is, jangan buat kerja last minute okay. Saya tak pe..hehehe






Baru lebih kurang dua minggu tak jumpa, tapi rindu sangat-sangat. Kenapalah sorang kat utara, sorang di selatan..:( Tak apa lah belajar kan satu ibadah. Lagipun tanggungjawab kita kan kannnn
Selamat berjuang untuk final yang tak lama lagi.. All the best to my love, and my friends. Study hard kawan-kawan !!






















2 smiley on "Two weeks after"

YAHYA RAZIFF on November 28, 2012 12:01 PM said...
This comment has been removed by the author.
YAHYA RAZIFF on November 28, 2012 12:01 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea