Sunday, January 13, 2013

Three more days!

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum





Hai korang! It's so colourfull and those things we need right?:)  




Saya sedang menghabiskan hari-hari terakhir kat USM before my last paper on this wednesday.
Nervous jangan cakap lah. Exam kan. Kalau study 24/7 pun still akan nervous, nak pengsan dan sebagainya lah. Sila describe sendiri. Tapi apa-apa pun hati ni sebenarnya sooooooooooo excited nak jawab. Sebab lepas exam nak terus cabut zassss balik rumah.hihi


Paper kali ni tak ramai student first year yang ambil. Sebab paper ni untuk student second and third year. Me and Teressa dan decide untuk ambil paper ni in this semester sebab kami dapat exemption pun banyak jugak untuk subject yang lain. So paham-paham je lah tahap kesusahan nya macam mana. I did refer to past year exam question. Memang every year soalan yang keluar mostly the same. Hopefully boleh jawab :) pray for me to success ya! :)


Tahun ni tak tahu lah kenapa ngan hati ni ngan mata ni. Jadi sensitif gila-gila.
Kadang-kadang bila teringat parents, for sure akan nangis. Tak ada delay2 dah. Apa tah lagi the others thing  that could makes me so touched.hurmm
Bila fikir, tahun ni dah 22 tahun. Sekejapnya rasa.Huaaaa selamat tinggal forever 21 yang tak forever tu. So I'm started be more wise in any decision that I make. Kena banyak muhasabah diri. Lagi-lagi bila kita tinggal sorang-sorang baru kita boleh fikir semua ni dengan tenang. Masa kita tengah have fun, huha sana huha sini memang tak nampak jalan la.





Ok lah.should stop here.

For those yang dah habis exam, happy holidayyyyy! Jealous sangat-sangat.
takpe, nanti rabu ni nak balik dah :D Thanks for reading.

salam.


1 smiley on "Three more days!"

アヌム on March 14, 2013 7:07 PM said...

lamenye dh x update blog ye.huhu

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea