Friday, August 30, 2013

The wedding.

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum :)


Hey friends.. wow its been a long  time tak tulis blog ni.haha dont ask me why. Setiap kali update mesti bagi the same reason, sangat-sangat BUSYYYYYY ceh, bajet reeetis kau ni mira. :) haha


During this sem break. Almost three month I spend my time with my family. Haaaa amek kau nak sangat cuti kan. Tiga bulan duduk rumah. Tak bosan pun sebenarnya, happy sangat-sangat. I have a very big family right. So bila sesekali dapat cuti lama camni dengan tak kerja nya, dapatlah spend time ngan mama, baba, umi,ayah, siblings, plus auntie, uncle and cousins. What a lovelyyyy
Sekejap ke sana, sekejap ke sini.huhu banyak rumah lah katakan... :)



Unforgetable moment, this sem break was also my bff’s wedding. Subhanallah, macam tak percaya finally she’s married :) Congrats to Dheeya Fathana Binti Hamedon and her hubby, Asrul Amirul .  I’m veryyyy happy for you sayang!!  Semoga berkekalan till Jannah ye. Asrul if u read this, please take care of my darling ye.  Majlis Alhamdulillah berjalan dengan lancar. Ramai yang datang. Sedara mara depa pun ramai. I really can feel the happiness.  Semoga Allah memberkati perkahwinan mereka. Amiinnn. So once again, tahniah sayang! Love u more! 





a-------------------------------------------------------------------------------------a




Happily ever after :) Deqna and Asrul.



a-------------------------------------------------------------------------------------a




Doa session.




a-------------------------------------------------------------------------------------a




The twins, Deqna and Nana :)



a-------------------------------------------------------------------------------------a




Us :)



a-------------------------------------------------------------------------------------a

2 smiley on "The wedding."

Farah Farouk on August 30, 2013 11:56 AM said...

sweet

Mira Amirudin on August 30, 2013 11:16 PM said...

@Farah Farouk : hehe coming soon farah pulak naik pelamin, amiinnnn :)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea