Thursday, March 17, 2011

slope

sincerely, Mira Amirudin
Salam

saya nak gitau yang badan saya ni sakit sana sakit sini..huh

pinggang pun macam nak tercabut je..

lutut pun lenguh-lenguh macam mak som umur 60tahun lebih je.. *erk..ape aku mengarut ni! ;') *

oh no.............! sakit nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

korang boleh dengar tak aku menjerit....?? *huhu of course la xbleh kan..skt sgt99 weyh! ;'( *

this is why dah takda tempat nak lepaskan kesakitan

so blog ni lah menjadi mangsa...korang yang membaca pun mangsanya jugak la..hehe sorry peeps! ;D

semalam saya kena keluar gi site.

yang terletak di Jelapang dan Simpang Pulai.

slope!anda tahu tak slope tu apa? slope tu cerun.

kalau korang tengok kat area tepi higway PLUS,

mesti nampak kan bukit-bukit  yang tinggi-tinggi tu?

ha...semalam saya dan geng kerja yang lain gi situ la.

dorang engineer, dan saya bakal engineer..hehe *amin...baru praktikal je! haha*

kami buat la sikit inspection..SIKIT je..mula-mula dorang pun cakap SIKIT je mira..

rupa-rupanya total 5 slope ok!huh

korang dah masak ngan slope-slope ni..saya ni baru je nak berkenalan ngan slope..

makcik tak larat la woi!

tiba-tiba teringat plak mama selalu cakap..


"adik tu perempuan.perempuan mana boleh panjat-panjat bukit ni.tengah-tengah panas pulak tu.cubalah dulu adik amik course fashion design ke,accounting ke..ni tak,nak jugak engineering.kan dah kena selalu kluar gi site..sabar tau.lagipun kat negara kita ni xramai engineer prmpuan.adik jadi salah sorang nanti k."


oh mama, ini impian saya.thanks...amin.

itu lah nak rasa asam garam kehidupan highway engineer kan..

sabar satu kepastian..sabar tau mira!

semoga pengalaman ini berguna untuk masa depan ;)

betul tak kawan-kawan? =D

Till then,

salam,boobyeee!

Lot's of love,mira~

10 smiley on "slope"

storyfromme on March 17, 2011 9:04 AM said...

good luck dear :)

Mira Amirudin on March 17, 2011 5:17 PM said...

@storyfromme : thanks!gd luck to you too ;)

Izatie on March 18, 2011 2:07 PM said...

Hello Mira :)

✿....rossa alina....✿ on March 18, 2011 3:32 PM said...

hmm..kita kena tanggung la akibatnye kalo kita btol2 minat kat bidang tu..hihihi..sabar k.. :)

Ina on March 18, 2011 3:56 PM said...

As Salam dear, first time dtg sini..wah..highway engineer..mesti bermandi panas je kalau gi site ni..tu la,,kena sabar. anyway, bukan calang-calang org boleh jadik engineer. take care ye

Mira Amirudin on March 18, 2011 5:12 PM said...

@Izatie : hello dear ;)

@✿....rossa alina....✿ : yup!;)semangat yg penting.yee!thanks ;)

@W'salam.oh thanks dear for visit my blog ;) blog baru n serba kekurangan lg.hee ;)
ya..btul tu.sgt2 panas.xde la org nak menantu nti..ye dak?huhu
thanks! ;)

al_hakim on March 18, 2011 5:51 PM said...

sakit rest la ye..jgn duk panjat2..hehe

FasiHaH SupiaN on March 20, 2011 11:34 AM said...

bertambah ramai.......semoga keadaan mereka semakin pulih di sana...

Mira Amirudin on March 20, 2011 6:49 PM said...

@Al_hakim : Oo..thanks!

Mira Amirudin on March 20, 2011 6:50 PM said...

@FasiHaH SupiaN : amin...mira pun harap2 begitu...

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea