Saturday, March 19, 2011

pagi ini

sincerely, Mira Amirudin

Salam.

Hello blogger peeps! ;) selamat pagi semua!

Apa khabar semua hr ni?hopefully semua orang sihat selalu ok!

Saya pun alhamdulillah sihat..;) bertambah-tambah sihat!huhu =)

Makan dah la xikut time!ish3 *makan pun nak kena buat jadual ke??haha*

Pagi ni saya lepas je solat subuh tadi, mata dah segar bugar boooooooolat je!

So susah nak tidur balik..apehal la mata ni! Ni kan hari sabtu..

sepatutnya time ni lah nak melangsaikan hutang-hutang tidur!hehe ;)

Eleh...korang pun sama kan kan kan?;) bila cuti,semua tidur tak ingat dunia.kita geng la beb!!huhu ;)

So apa plan hari ni?makn tidur makan tidur je ke?ish3 tak boleh..tak boleh...

I need to check out something supaya tak bosan berada di rumah!hehe

Ha...korang.this is for your information. Pasal tsunami tu, angka korban dah meningkat ke 6,539orang.. T_T

sedih kan..jumlah orang yg hilang pun dah berkurangan disebabkan ramai dah ditemui.

Pastu lebih krang 400,000 orang yang hilang tempat tinggal.. T_T

mati. Ya Allah,semoga urusan mereka dipermudahkan dan tabahkan lah hati mereka..amin..

dah nak akhir zaman...macam-macam bencana. Mesti ada hikmah disebaliknya. Semoga negara kita

dielakkan daripada bencana...tapi lately kita sendiri yang cari bencana!huh

ok la.itu je nak cite!hee thanks for read! ;)

till then,

salam,boobyeee!

Lot’s of love,mira~

6 smiley on "pagi ini"

MUHAMAD YAHYA RAZIFF on March 19, 2011 8:44 AM said...

selamat pagi cik amira!:D
bangun pagi pon ada org yg kejutkan kn??
elelele..bertuah la dye..kalaw x xda mknanya bngun awal..;P

Mira Amirudin on March 19, 2011 8:58 PM said...

@yahya raziff! : amboi2...dia dah pandai kutuk kita ea ;)

Mira Amirudin on March 19, 2011 8:58 PM said...

@yahya raziff! : amboi2...dia dah pandai kutuk kita ea ;)

MUHAMAD YAHYA RAZIFF on March 20, 2011 12:13 PM said...

mana ada kutuk cik mira oi..
sy memuji la 2.:P
amboi napa letak 1 je gmbar awak ngn suami awk??
letak la bnyak2 lg.hehehe

Lulu caldina on March 20, 2011 6:30 PM said...

kalau mata bulat, itu maknanya kena update blog atau BW..yeah

Mira Amirudin on March 20, 2011 6:56 PM said...

@Lulu caldina : lulu,thanks for drop by here ;) oh ya..kena rajin2 update blod macam lulu kan?hee ;)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea