Saturday, April 2, 2011

menex?apa tu?

sincerely, Mira Amirudin
berdiri dengan posing skema (:


Assalamualaikum all lovely readers (:  miss u so much!hee (:
*ops!jangan menggedik di sini!haha*
fuh!berhabuk dah blog ni..hihi even baru berapa hari tak update entri.
maaf la menghilang buat beberapa hari ni..
mira outstation hari rabu lepas.mira dan ada la empat orang staff,my boss also.
actually khamis tu ada mock up menora exercise atau short form nya, MENEX.
korang mestiiii tak pernah dengar before this right?
sebenarnya mira pun tak pernah dengar dan tau pun pasal ni.huhu (:
okay,jom mira cerita kat korang..
*just nak share experience (: *
dipendek kan cerita, MENEX ni just latihan kami iaitu pihak PLUS Expressway,untuk latihan kecemasan kemalangan kat terowong Menora yang kat Jelapang tu.tak jauh pun dari Ipoh.
* ada orang Ipoh tak yang tengah baca entri ni? angkat tangan !! (; hehe *
tak payah la angkat. mira bukan nampak pun.huhu
event ni memang dibuat ngan lancar la jugak..buat macam accident betul-betul.
accident yang involve kan kereta..disponsor oleh proton.. trak askar..treler yang bawak tank minyak petronas..bas ekspress ditaja oleh transnasional.
semua bagi sponsor stock yang level campak lombong punya la..haha
tak kan nak bagi yang baru kan..
dari mula sampai me and my friends,
 kerja kami asyik komen orang yang buat event ni..itu la..ini la..huhu
* bajet jadi bos (; ..kih3, padahal boss aku pun relax je tak macam aku..hee  *
so ni ada some pic ditangkap oleh bro Arul.. ( one of my member )


paling penting kena minum kacip fatimah dulu..hihi



accident..ni one of the victim


dorang tengah angkat mangsa



mayat..doc tengah check



That's all yang mira nak share ngan korang. Thanks for read (;

Assalamualaikum!boobyeee...!

6 smiley on "menex?apa tu?"

berita sengsasi on April 02, 2011 8:50 AM said...

bomba dtng berlumba-lumba..

MUHAMAD YAHYA RAZIFF on April 02, 2011 10:48 AM said...

:)

amalina sahaja on April 03, 2011 12:09 AM said...

salam kak mira.

Ok. in tersentak tadi sebab baca dalam mamai.


fuhhh lega bukan betul. hehe

Mira Amirudin on April 03, 2011 12:10 PM said...

berita sengsasi : hahaha tapi tak sempat nak nyanyi lagu tu ;)

Mira Amirudin on April 03, 2011 12:10 PM said...

Muhamad Yahya Raziff : ;) :) ;)
u smile,i triple smile!!hee

Mira Amirudin on April 03, 2011 12:12 PM said...

amalina sahaja : waalaikumusalam.
haha lain kali basuh muka before bca..xda la mamai.kih3 ;)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea