Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum loveliesss..!
good afternoon!! 
alright everyone. Jom join ini segmen! dari Mr Big Body !! huhu.. abg Ben la kan..
tapi kalau boleh kita pilih la blog yang belum popular bak kata abg Ben..yeke?tak kisah la.ni mira yg pilih.hee



lima blog yang mira rasa patut popular atau dipopularkan.
*ini daripada pandangan mira je.korang mira tak tau la.. *
yang pertama..

Haa... sape tak kenal kak sunah?? korang patut baca entri sis ni... she's amazing! betul tak kak sunah ?;)
blog dia patut popular k..dah la dia seorang blogger yang always update entri dia.. jom terjah blog dia!

Ini pula si gadis bernama Izyan Masri.. 
dia punya entri best-best tau! serius tak tipu... cuba korang buka blog dia cepat!hee ;)

Blog ni...mira suka sangat99. Penulis blog ni pun gila-gila.. penulisan dia dan idea dia tulis pun okay..
tak bosan kalau baca..terjah ke blog ni ok?! jom!

Amalina sahaja nama diberi.. kalau korang nak baca entri yang cite comel2,yang kelakar, yang best2, i suggest u this blog.. ;)

At last but not least...apa kata blog ni.boleh tak??hee ;)
mesti la nak promo blog sendiri,tak kan orang nak promo kot..sape la kita ni...huhu

alright...thanks for read!
assalamualaikum,boobyee..!!
Lot's of love,mira~

21 smiley on "BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA"

Dekcik on April 03, 2011 7:44 PM said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

myravea on April 03, 2011 7:58 PM said...

Myra datang singgah blog sini dari blog Bro ben :)

Mira Amirudin on April 04, 2011 8:01 AM said...

dekcik : hai dekcik! thanks sgah.. alright jom tgk your blog ;)

Mira Amirudin on April 04, 2011 8:02 AM said...

myravea : myra..! ;) thanks ;)

pRiNCe on April 04, 2011 8:08 AM said...

bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
bnyk kna berusaha...
pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
muahahaha..

Mira Amirudin on April 04, 2011 9:19 AM said...

pRiNCe : haha amin.. ;)

Izatie on April 04, 2011 9:59 AM said...

Alalalala mira terharunya :') Thanks darling! Really appreciate! Tapi rase macam out of the league je. Hihi.

Lulu caldina on April 04, 2011 10:09 AM said...

betullah..blog sendiri pun tak kurang hebatnya

Izyan Masri on April 04, 2011 11:06 AM said...

WAAH.ADA BELOG KENIT YAN LAH.NI YANG SAYANG LEBIH NI.KEHKEH :D

Mira Amirudin on April 04, 2011 11:56 AM said...

zatie: hee same2! u layak dpt!

Mira Amirudin on April 04, 2011 11:56 AM said...

Lulu : erk...x x...hee

Mira Amirudin on April 04, 2011 11:57 AM said...

Izyan : hee!syg sikit je pun xpe ;)haha

Qaseh dalia adelia on April 04, 2011 4:07 PM said...

yeah insyaAllah akan populer someday

Mira Amirudin on April 04, 2011 4:26 PM said...

Qaseh : qaseh, 4 dari atas je yg popular.mira tak layak pun ;(

Izyan Masri on April 04, 2011 4:47 PM said...

KEHKEH,MANA BOLEH SYG SIKIT.DAH TUNJUK LINK BELOG,KENA SYGLEBIH LAH XD

asybedazzle on April 05, 2011 12:15 AM said...

kena la follow blog sendiri dlu sebelum follow blog org lain kan. hehe ;)

amalina sahaja on April 05, 2011 5:18 AM said...

WUYOOOOOO SAYANGGG KAK MIRA :D

Mira Amirudin on April 05, 2011 9:05 AM said...

asybedazzle: haha yekot ;)

Mira Amirudin on April 05, 2011 9:06 AM said...

amalina sahaja : eh,kak mira silap letak URL tu...kih3
u deserve for it la dear ;)

hasrul hassan on April 07, 2011 3:03 AM said...

Salam singgah.
Ohh ... ada pilihan di hati yer .. hehehe

http://hasrulhassan.blogspot.com

Mira Amirudin on April 18, 2011 2:07 PM said...

hasrul : of course la.. ;)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea