Wednesday, April 6, 2011

sikit-sikit lama-lama jadi bukit

sincerely, Mira Amirudin

Assalamualaikum semua ;)
 semoga hari ini korang sihat walafiat okay?
Saya pun sihat. Uishh..bertambah-tambah sihat kot. ;)

Banyak makan + banyak tido = mira si tembam!

Setuju semua?hee ;)
Semalam my lecturer dah datang.. dengan boring lawatan penyeliaan tu..
Uishh wajib k. kalau tak, habis lah my industrial practical! Nak dapat gagal ke??
Absolutely NO NO NOOOOOO…!
* maaf..emosi pulak..hehe *
So,Alhamdulillah everything is seems to be perfect.. lecturer pun sporting ;) tenang hati den nih..
Terlepas satu beban dah! So, tinggal final report for my practical is still in progress ;)
* dah habis praktikal mesti terkial-kial nak buat!haha *

 tapi mira bukan macam tu! Mira buat lah jugak.. sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?
Ok la tu daripada tak buat langsung..
Doakan mira semoga cepat-cepat siap report! Jangan malas-malas wahai mira!!! 
Kalau malas sangat,sekeh kepala sendiri!huhu
Thanks for read ;)
Salam,boobyee!
Lot’s of love,mira~

6 smiley on "sikit-sikit lama-lama jadi bukit"

Qaseh dalia adelia on April 07, 2011 4:42 PM said...

insyaAllah wewit

yazid on April 08, 2011 3:30 AM said...

wahhh ni sajak ke lgu ni?? ^^

anyway,thanx sbb singgah ke blog yazidTorpedo...*sesi kunjungan balas.. :)

Mira Amirudin on April 08, 2011 8:06 AM said...

Qaseh dalia adelia : yup...hee ;)

Mira Amirudin on April 08, 2011 8:06 AM said...

yazid : oh...thanks jugakkk ;)

Orkid Edyliyne @ OrkEd on April 17, 2011 3:43 PM said...

jangan malas2...
good luck untuka apa je yang dilakukan ye...
semoga dapat yang terbaik untuk diri sendiri...
(n_n)

Mira Amirudin on April 18, 2011 12:42 PM said...

OE : Hee...thx OE ;))
Ok2!mira wat la report skrg jugakkk!

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea