Tuesday, April 5, 2011

sayang banyak-banyak macam langit!

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum loveliesss readers!

Here I am again.
Sekarang tengah kesejukan kat dalam office ni. Mira pun tak tau la kenapa sejuk gilaaa aircond ni!
Selalunya biasa je. Tapi, bagus jugak..penyakit mengantuk mira ni tak jadi punya bila sejuk camni.hee
* azam sebelum genap 20 tahun nak kurangkan tidur!haha *
Hari ni birthday one of my friend.. fatimah jalilah..! ;)
I really miss her.Since we’re busy right now. Susah nak jumpa kawan-kawan sekolah kan..
By the way,

HaPpY sWeEt 20tH BirThDaY !
Ok readers. Mira nak cerita pasal adik mira sorang ni.
 Nama dia Rina.. dia ni baru 6 tahun ;)
lately dia suka sangat datang kat mira pastu peluk and kiss pipi mira.
Oh thanks dear!
pastu dia akan cakap,

“   ..rina shaaayang kakak.  ”

* maaf la. Dia pelat ‘ S ‘ .huhu *
Pastu mira tanya dia,

“   yeke? Rina sayang kakak banyak mana?  "

Dia pun bingung ngan soalan tadi.. pastu dia melompat dan mendepa kan tangan dia..

“..Rina shayang kakak banyak ni!!.. "

Haha kelakar betul rina ni. Mira pun tanya lagi.

Sambil wat muka kerek..hee ;)

“  eleh…tak heran.banyak tu je?  ”

“  ok2..rina shayang kakak banyak-banyak.shayang kakak banyaaaakk macam langit..  ”

Fuh! Pandai betul budak ni..thanks Rina ;)
Bayangkan lah budak kecik pun faham erti sayang.

Dorang sentiasa mengharapkan kita untuk sayangggg dorang balik macam dorang sayang kita.
terharu dan sayu hati Mira…;’(
apa-apa pun sayang dan hargai adik-adik korang k.
sape-sape yang tak ade adik,sayang la family korang ;)
Thanks for read!
Salam,boobyeee!
Lot’s of love,mira

8 smiley on "sayang banyak-banyak macam langit!"

Edura Hanum on April 05, 2011 10:04 AM said...

so sweet adik kamu tue mira.
budak2 pun tau kasih sayang.so pada mereka yang da de anak sila ar kasih syg pada anak sendiri.jgn duk dera jek

Izyan Masri on April 05, 2011 10:35 AM said...

SERONOKNYA ADA ADIK KECIK YANG COMELJELESHH HABIS NI XD

Mira Amirudin on April 05, 2011 11:10 AM said...

Edura Hanum : sweet macam kakak dia ;D kih3..
betul2..ada jugak orang yg dera adik ea..ish3

Mira Amirudin on April 05, 2011 11:11 AM said...

Izyan Masri : mestila seronok! ;)
hehe jgn duk jeles ea.. ;)

MUHAMAD YAHYA RAZIFF on April 05, 2011 12:55 PM said...

syg bnyk2 mcm langit jugak!:P

Mira Amirudin on April 05, 2011 2:14 PM said...

yahya : of course la! kalau tak syg xtau la..hee ;)

Orkid Edyliyne @ OrkEd on April 17, 2011 3:46 PM said...

comel sangat...
nak peluk jugak...
ehhe...
memang diorang faham cuma diorang tak pandai lagi nak tafsirkan sayang tu apa....
itulah budak kecik...
sebab tu kasih sayang dari kecik tu penting untuk budak2...
(n_n)

Mira Amirudin on April 18, 2011 1:02 PM said...

OE : Yup..betul tu..mesti diterap kat dorang sejak budak2 lagi..nanti barulah jadi penyayang macam macam macaaaaam..mira!hee

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea