Sunday, October 16, 2011

final exam vs PMR

sincerely, Mira Amirudin
Assalamualaikum (^^,)



pejam celik sekejap je nak final exam dah...FINAL EXAM weyh!!
alamak...takut,cuak, makan tak kenyang, tidur tak lena and @$#^%&$W macam - macam la lagi.
itulah perasaan saya bila nak exam..
dari dulu lagi memang macam ni.haha
ok guys, this semester I will take seven paper..
as usual la my course is tuff compare to
other course.. kalau nak berjaya,kena lah berusaha lebih ye dak?
so, bila nak tengok jadual exam kali ni teringat pula time ambil PMR dulu kala :)
PMR 8 paper kan, sekarang ni 7 paper. Kurang satu je..lebih kurang la tu.hehe
Whatever it is, semoga saya,

NUR AMIRA AMIRUDIN dipermudahkan jawab exam..amin!


amin kan sama-sama k?thanks ^_^
korang dah exam ke,belum?
Till then,tadaa!thanks for read. :)

3 smiley on "final exam vs PMR"

NisaAdnan on October 17, 2011 11:30 PM said...

HEHE ORG DAH MERDEKA ^^
PAPEPON WISH U THE BEST :))
GUDLUCK.

Qaseh dalia adelia on October 19, 2011 12:08 AM said...

gud luck dear ~

Mira Amirudin on October 19, 2011 8:52 AM said...

NisaAdnan : thanks nisa :) amboi...action ye dah merdeka...hehe

Qaseh dalia adelia : thanks dear :)

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea