Monday, May 14, 2012

tawakal

sincerely, Mira Amirudin
Assalamulaikum w.b.t



" apa motif letak gambar kucing ni? baik letak gambar Aaron Aziz je kan..haha "





  • Firstly sebab saya sukaaaaaaa sangat kucing! bagi lah kucing Parsi ke, Siam ke, Jepun ke, USA ke, semua saya suka.. kucing kan penyayang..macam saya juga!hehe (  ayat yang sangat bajet.haha jangan nak menyampah k!  )
  • Then, saya asyik termenung macam kucing ni juga sejak akhir-akhir ni. sebab ape? cuba lah teka! :)



Diam tak diam, dah dua minggu tau habis exam. celebrate habis exam semua punn dah. Buat bbq pun dah. Main kat pantai dengan kawan-kawan pun sudah.
So result pun dengan bangganya akan keluar!! nahhhh amek ko! haha
wahhhh sukanya =) excited ke saya ni?? Padahal dah kecut perut kot..em
Perasaan saya ni dah bercampur baur. kejap risau, kejap takut. maklum lah final semester kan..sayang kot kalau kantoi mana-mana paper.mintak-mintak lah lulus...amin!
Semoga lulus semua paper...saya sangat-sangat bersyukur. Tak target pun boleh score 4 flat, sebab final semester ni semua paper memang susah tahap gaban weyhhh.. tapi kalau dapat 3.5 ke atas pun ok jugak kan kan.hee insyaAllah.aminn... i really hope!
Semoga saya dan all classmate will have a good results.aminnnnn doakan saya k :)



Thanks for reading,
Assalamualaikum.



# good luck juga untuk korang yang lain yang bakal ambil result :)

5 smiley on "tawakal"

Ryu on ahsfantasy24.com on May 14, 2012 7:42 AM said...

heee, same la, kite pun suka kucing,
bestnye da abes paper, kte bru nak mula T_T

diera_nadiera ulalaaa~ on May 14, 2012 12:50 PM said...

salam..diera singgah sini jenguk si cantk manis :D

Mira Amirudin on May 14, 2012 1:09 PM said...

@ Ryu on ahsfantasy24.com : oh...good luck okay !! :)

Mira Amirudin on May 14, 2012 1:15 PM said...

@ diera_nadiera ulalaaa~ : thanks diera..kamu pun manis jugak :)

amirah on May 15, 2012 7:19 AM said...

Hey pagi2 ni bangun tengok kek batik teringin la pulak. nampak sedap sangat! huhu.

 

✿M I R A thegirlnextdoor✿ Hak cipta terpelihara © 2011 Paper Girl ini Direka oleh MIRAAMIRUDIN.BLOGSPOT.COM Blogger Template Ditaja oleh Birthday Gift Idea